gastenboek
Teken het gastenboek

Theo theo@looc.nl http://www.theovandrunen.nl 14:22
Ik kan nergens de prijs van tickets vinden, bijvoorbeeld voor a.s. vrijdag.
Sandra & Luciano info@luckydice.nl http://www.youtube.com/watch?v=6lZkp5FgR08 01:54
klik op het huisje voor waanzinnige clip van Patrick Sweany: 05 november Live In The Woods. Maar eerst vrijdag a.s. Frazey & Ana !!
DooWopSam 21:04
Oct 2011: Uit de Gretchen Peters Newsletter -> "We're continuing to add tour dates to the calendar for 2012: Our UK/Europe tour is scheduled for March of 2012 and includes the UK, Ireland, Germany and Holland." Ik hoop dat ITW weer op de schedule komt te staan en Gretchen haar dan nieuwe CD aan de Woodsies komt voor stellen. CU there!
We zitten er boven op!
Wim van Hattem w.hattem@chello.nl 14:37
Zie ik dat 7 september jl niemand minder dan John Gorka een optreden had in de kleine zaal van Paradiso. Wat jammer dat hij, na z'n prima optreden vorig jaar, dit keer de Lage Vuursche heeft overgeslagen.
Trouwens, Kendel Carson treedt in oktober op diverse plaatsen op Nederland. Is zij niet te verleiden tot een optreden in "In the Woods" ??
Luciano info@luckydice.nl http://www.radio1.nl/nosmethetoogopmorgen 19:00
Dan Baker & the Breakdown vanavond tussen 23:00 uur en middernacht live op Radio-1: Met 't Oog Op Morgen.
<< Vorige pagina
bericht 116-120 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.