gastenboek
Teken het gastenboek

Wim van Hattem w.hattem@chello.nl 14:18
Het programma voor volgend jaar is nog wel niet gepubliceerd maar ik weet inmiddels al wel dat Gretchen Peters "In the Woods" in haar agenda heeft staan op 30 maart. Goed nieuws is dat ! Wat het misschien nog leuker kan maken is de aankondiging door Lynne Hanson (op Twitter) dat zij Gretchen Peters zal vergezellen bij haar tour door Engeland. Het zou toch super zijn als ook Lynne dan mee zou komen naar Lage Vuursche. Is dat misschien al geregeld of kan dat nog geregeld worden ??????
We doen ons uiterste best. Gretchen wordt zo ie zo a blast mbt begeleiding.
Nog even en het nieuwe programma komt op de site en kun je je gaan aanmelden.
hans jansen 20:03
Wat een prachtig concert van Lynn Miles gisteravond In The Woods! Eigenlijk vind ik haar live nog beter dan op haar albums. Vorig jaar een groot gedeelte van haar catalogus aangeschaft en gisteren mijn eerste live ervaring. Ze bleek bijzonder goed bij stem te zijn. Ik heb een lichte voorkeur m.b.t. haar piano gedragen songs. Haar stem zet ze dan in de hogere regionen in. Fraai en gedenkwaardig concert.
hans jansen jansenmaassen@casema.nl 13:16
Gisteravond naar het dubbelconcert Ana Egge/Frazey Ford in Lage Vuursche geweest. De dames maakten gebruik van dezelfde band gitaar (Trish Klein) bas en drums. Ana Egge zong op haar eigen karateristieke onderkoelde lijzige wijze. Dat spreekt je aan...of niet. Ik behoor doorgaans tot de laatste categorie. Een aantal stuwende up-tempo stukken deden mij echter opveren. Ana werd overigens door de spreekstalmeester aangekondigd als Frazey Ford en Frazey werd in het geheel niet aangekondigd Egge blijkt op het podium overigens over verrassend weinig charisma te beschikken. Frazey Ford wist mij met haar solo akoestische opener meteen bij de strot te grijpen. Wat een stem vol met trillertjes en emotie. Zij wist met dezelfde band grotere hoogten te bereiken dan Egge. Na verloop van tijd verslapte echter toch mijn aandacht. Dylan cover One More Cup Of Coffee liet horen dat er in Ford's muziek en voordracht toch ook een te grote dosis eenvormigheid schuil gaat. Teveel lijkt uit eenzelfde mal te komen, meer variatie zou haar werk goed doen. Al met al een prima en onderhoudende avond gehad daar middenin de prachtige Utrechtse bossen
Dat de aankondigingen niet soepel verliepen was een gevolg van het feit dat de artiesten 5 minuten for showtime nog niet hadden besloten wie, wanneer, wat zou gaan doen. Spontaniteit en improvisatie hebben zekere risico's
Erik http://www.misd.nl 11:23
Heerlijke avond gehad met Sarah MacDougall
Theo theo@looc.nl http://www.troubadourtheo.nl 14:23
En er verschijnt een vreemde waarschuwing bij het invullen van het gastenboek.
Bedankt voor de melding. We hebben het opgelost.
<< Vorige pagina
bericht 111-115 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.