nieuwsberichten

Tim Grimm brings the family!

nieuwsberichten ยป

Beloofd is beloofd!. De muzikale familie komt nu eindelijk in zijn geheel naar Europa, met zowel Connor als Lucas hebben we al kennis gemaakt bij eerdere concerten. Ze worden vergezeld door familievriend Diederick van Wassenaer.

Jan Lucas-Grimm
Backing vocals, harmonica, ukelele
Connor Grimm
Bass
Diederik van Wassenaer
Fiddle

Actrice, schilderes, schrijfster en muzikante Jan Lucas- Grimm is de echtgenote van Tim.
Connor Grimm is zijn bas-spelende zijn zoon die o.a. deel uitmaakt van Indiana eigentijds-blue-grass-combo The Underhills, waar de in Amsterdam geboren en getogen Diederick van Wassenaer ook in speelt. Na een studie viool aan het conservatorium in Amsterdam verhuisde Diederik naar USA om aan het prestigieuze conservatorium van Bloomington, Indiana, verder te studeren. Na avonturen als violist in verschillende genres waaronder Balkan en Midden-Oosterse klassieke muziek viel hij voor de ' fiddle' en blue-grass muziek, 'wherever it takes me'
 


Terug
Tickets

 

Voor het kopen van tickets gebruikt u de knop Koop Tickets. U wordt doorgeleid naar de agenda van Fort 33. Daar zoekt u het betreffende concert en bestelt uw ticket(s). For buying a ticket(s) use button Koop Tickets. You will be forwarded to the calendar of Fort 33. Find the concert of your preference and buy your ticket(s).