nieuwsberichten

RIP Joe Gracey

nieuwsberichten ยป

Joe is overleden aan de gevolgen van kanker. Eerder had hij deze strijd gewonnen, ten koste van zijn stem. Dit jaar spraken we Kimmie Rhodes nog in de catacomben van Paradiso. Ze was die avond zonder Joe Gracey, die had net een operatie ondergaan. Er kwamen die avond positieve berichten binnen over zijn genezingsproces. Kimmie was vol hoop over de toekomst. En ja hoor de volgende keer kwam Joe weer gewoon mee op toernee. We spraken af dat ze dan weer op In the Woods podium zouden staan.

We herinneren ons prachtige concerten. Altijd was Joe erbij! Met zijn schrijfblokje onder de arm leverde hij altijd een bijdrage aan de conversatie. En humor was hem ook niet vreemd. We zullen nooit de keer vergeten dat hij op zijn blokje schreef: Waar is mijn microfoon? Zo ging hij om met zijn handicap als gevolg van keelkanker. Joe heeft de strijd verloren.

Wij koesteren onze herinneringen aan hem en zijn in gedachten bij Kimmie.


Terug
Tickets

 

Voor het kopen van tickets gebruikt u de knop Koop Tickets. U wordt doorgeleid naar de agenda van Fort 33. Daar zoekt u het betreffende concert en bestelt uw ticket(s). For buying a ticket(s) use button Koop Tickets. You will be forwarded to the calendar of Fort 33. Find the concert of your preference and buy your ticket(s).