nieuwsberichten

Nieuwe namen en ontwikkelingen.

nieuwsberichten ยป

Er komen wellicht nog enkele namen bij. Maar we zijn voorzichtig met vastleggen in de maanden mei en juni ivm vakantiedagen en voetbal.

Ons laatste concert in april is ook later dan anders, maar heeft gezien de inschrijvingen niet te lijden onder de vakantieplannen van onze gasten.
Voor het seizoen na de zomer zitten we op een haar na vol en kunnen u reeds voorspellen dat september mudje vol zit.
Onze afdeling beeld en geluid is de laatste weken zeer actief geweest en dit heeft geresulteerd in een opfrissing van ons nog wat slapende “you tube” kanaal, ook onze Facebook-pagina wordt actief gebruikt. Tevens is twitter geactiveerd. Ik raad u aan eens een blik te werpen. U kunt dan zien wat er allemaal voor moois op ons podium heeft gestaan. Hopelijk was u erbij en is het een mooie herinnering, of het wordt u duidelijk dat u op die luie vrijdag of zaterdag toch beter uit uw stoel had kunnen komen om naar Lage Vuursche te rijden.


Terug
Tickets

 

Voor het kopen van tickets gebruikt u de knop Koop Tickets. U wordt doorgeleid naar de agenda van Fort 33. Daar zoekt u het betreffende concert en bestelt uw ticket(s). For buying a ticket(s) use button Koop Tickets. You will be forwarded to the calendar of Fort 33. Find the concert of your preference and buy your ticket(s).