nieuwsberichten

Nieuwe concerten 2012 toegevoegd!

nieuwsberichten ยป

Nog twee namen die we op de valreep van het nieuwe jaar hebben kunnen vast leggen voor een optreden bij In the Woods. Ook nu weer een oude bekende en een debuut.

Nels Andrews is bezig met de afronding van zijn nieuwe CD en zal deze hopenlijk in grote voorraad mee nemen op de 21ste april. Zijn concerten staan elke keer weer garant voor een muzikaal hoogstaande beleving.

Voor Kevin Welch is het zijn debuut en het is volkomen terecht dat hij nu eindelijk bij ons op het podium staat. Een poging deze man zijn carriere samen te vatten is ondoenlijk en leest als een opsomming van hoogtepunten en samenwerkingen met de groten uit het singer songwriters gilde. Dit kan je gewoonweg niet missen!


Terug
Tickets

 

Voor het kopen van tickets gebruikt u de knop Koop Tickets. U wordt doorgeleid naar de agenda van Fort 33. Daar zoekt u het betreffende concert en bestelt uw ticket(s). For buying a ticket(s) use button Koop Tickets. You will be forwarded to the calendar of Fort 33. Find the concert of your preference and buy your ticket(s).