nieuwsberichten
QR Code Of Test en ID voor Toegang
Voor de concerten zijn we vanaf heden genoodzaakt uw QR code te scannen, of uw testbewijs in te zien. Beiden in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
At Last The Song David Olney

In 2018 tijdens de laatste NL tour van David Olney is er door HatseflatsMedia een documentaire gemaakt: “The Song”.  Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van David zelf; zijn kijk op (toeren in) Nederland staat centraal en wordt ondersteund door muziek, lyrics en proza. De documentaire is voor een deel opgenomen bij In the Woods en nu eindelijk voor iedereen te bezichtigen. De film is op verschillende festivals in Europa en de VS getoond en overal heel goed ontvangen. Deze documentaire gaat vanaf 27 augustus a.s. 19.00 uur live op Youtube   https://youtu.be/1gb5-7Q_jQA

Nieuwe namen!
We hebben al wat namen voor u kunnen vastleggen. Net zoals u kunnen we niet wachten om zowel de muzikanten als elkaar weer live te ontmoeten. Gezien de ontwikkelingen doen we deze aankondigingen onder voorbehoud. Maar we hopen uiteraard op een mooi seizoen. De agenda is nog verre van compleet. We blijven actief in de agenda volledig maken.
Concerten van Tim Grimm & Lynn Miles verplaatst
Als gevolg van Covid 19 zijn we genoodzaakt de concerten van mei 2021 te verplaatsen. Na wat gepuzzel hebben we gelukkig zowel met Tim als Lynn een alternatieve datum kunnen vastleggen. Lynn Miles wordt 29 januari 2022 en Tim Grimm 9 april 2022. Reserveringen blijven geldig.
Vrijdag 19 Maart Live Stream van 20.00 uur tot 20.30 uur
Een korte livestream van ITW. Even contact met jullie allemaal. In het kader van het programma Fort 33 (onze gastheer) Forty Eight Hours Fort 33, zal uiteraard ITW deelnemen. U kunt de link vinden op de website van Fort 33. Ad Vanvanderveen en ITW hopen jullie virtueel te kunnen begroeten a.s. vrijdag.
Tickets

 

Voor het kopen van tickets gebruikt u de knop Koop Tickets. U wordt doorgeleid naar de agenda van Fort 33. Daar zoekt u het betreffende concert en bestelt uw ticket(s). For buying a ticket(s) use button Koop Tickets. You will be forwarded to the calendar of Fort 33. Find the concert of your preference and buy your ticket(s).