gastenboek
Teken het gastenboek

Ilse ilse.beermans@gmail.com http://www.nieuwsbriefmaken.info 22:44
Blij dat de mensen van Whitehorse weer bij jullie komen optreden! Ik zal er zijn!
Welkom het wordt weer mooi!
Erik van der Loo eloo.1@kpnmail.nl 18:46
Suggestie: ik zit momenteel de cd Barnswallow van Charlie Parr te beluisteren. Klinkt als stokoude blues en folk, gemaakt in 2013. Hij speelt binnenkort in Ekko, maar dan ben ik helaas verhinderd. iets voor jullie in het najaar?
Goede tip. We vinden het zelf ook mooi. Helaas is de agenda voor 2013 al vol.
somba jstoker@inspectieszw.nl 14:18
suggestie: watch for James Talley: ('are they gonna make us outlaws again')...het zou wat zijn om mijn '70th favorit nog 'es te zien..in the Woods, that would be something, doen jullie best!
Bert Gazendam gazendam@gmail.com 10:34
Ook als ik er niet bij ben, lees ik jullie concertverslagen. Grappig was het om te lezen dat Peter Mulvey zijn laatste tour met een bakfiets had gedaan. Hij deed dat niet op een bakfiets hoor, maar op zijn ligfiets (recumbent). Dat gaat ook ietsje sneller.

groet,

Bert
Fijn om te vernemen dat de verslagen gelezen worden. Ook door niet bezoekers. Daar mee is de doelstelling volledig gehaald. Peter zal wellicht liggend de reis van bijna 500 mijl hebben volbracht,met de gitaar achterop, maar hoe die dozen Cd's er zijn gekomen?

Henk 09:34
Ik heb afgelopen week de nieuwe cd van Lars Eriksson gehoord: "Dictions and Contradictions" Wauw! Echt iets voor jullie.
Dank we zijn altijd in voor tips!
<< Vorige pagina
bericht 76-80 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.