gastenboek
Teken het gastenboek

henk van Braambeek h.vanbraambeek@chello.nl 18:24
Wil nog even vermelden dat ik enorm genoten heb van Amy Speace. Een fantastische zangeres, maar ook nog eens in enorm goede doen; kijk maar op you tube; volgens mij was ze helemaal in haar element in the woods; ik zou ook graag rodney crowell een keer zien;
Fijn dat je het naar je zin hebt gehad. We kunnen je uit betrouwbare bron zeggen dat het ook voor Amy gold. Rodney is een wens. We moeten het er maar eens over hebben met Gretchen Peters.
Erwin epouli58@xs4all.nl 19:46
Hallo, ik zie dat Lindi Ortega voor slechts één concert in Nederland staat geprogrammeerd In R'dam). Niks voor jullie? Lijkt me leuk!
We hebben in de komende periode geen mogelijkheden.
Dank voor de tip.
Coen Flach coenflach@gmail.com http://www.youtube.com/watch?v=TO6P8nciuUw 17:29
Video van Greg Trooper bij jullie in oktober. Mooi en intiem concert.
Dank je wel Coen. Mooi dat je hebt genoten!
De Woelige Wieltjes 12:48
L.s.,

Wow Wickym Porteous, heeft ooit de beste cd van .... gemaakt... Komt hij met band?

Een tip: Nodig Constant Meijers uit om te komen praten over zijn leven met en liefde voor Neil Young; ik garandeer een prachtige middag! En nu we toch aan het "tippen" zijn: LONE (nieuwe project van Ferdinand Bakker en Michel van Dijk)

Goede jaarwisseling,
Theo
Hij komt als duo, zie website.
Dank voor je tips, altijd welkom. Constant misschien een andere keer 2015. We hebben begin februari meesterverteller Jan Donkers al op ons podium.
Ronnie de Champs r.champs@chello.nl 13:03
suggestie naar aanleiding van haar laatste prachtige album Royal Street: Amanda Pearcy - in april weer in Nederland (hoewel jullie agenda al behoorlijk vol is die maand)
Is inderdaad zeer de moeite waard. Maar de agenda is vol! keuzes, keuzes!
<< Vorige pagina
bericht 66-70 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.