gastenboek
Teken het gastenboek

Erik A dutchcanuck79@gmail.com 09:47
Vele concerten heb ik in de loop der jaren bezocht (van Michael Jackson tot U2, Ed Kowalczyk tot Coldplay en Travis en nog veel meer), maar Ruth Moody gisteravond in de Lage Vuursche...wat een fantastisch optreden op een intieme locatie. De akoestiek was mijns inziens wonderschoon en de sfeer warm. Ruth haar stem maakt sinds enkele jaren (ik zag haar voor het eerst live bij Mark Knopfler in Ziggo dome, kleine twee jaar geleden, op grote afstand, al kon ik zelfs op basis daarvan al zeggen dat ze goed was live) iets bij me los en live was dat nog sterker. Ze is écht zuiver! Deze locatie is perfect! Ook de casual talks met de bandleden na afloop maken het plaatje compleet. Je doet het namelijk samen...zij bieden, jij neemt, er is interactie en samen geniet je. Volgende keer ben ik met Ruth weer van de partij. Dank voor een prachtige winteravond "in the woods"!
Dank voor je reactie! Dit is waar we het voor doen!
jan putting puttingjan@hotmail.com 14:18
Prachtig concert afgelopen zaterdag met Ad vanderveen en Lynn Miles. Concert tip voor begin april : Larkin Poe. Uitnodigen als het kan, fantastische muziek van 2 zusjes en band.... Ze zijn in Holland, dus misschien ?????
Tips zijn altijd welkom. Maar we hebben ook rekening te houden met logistiek van alle betrokkenen.
Felix Debets felix.debets@kpnmail.nl 20:11
Mijn complimenten voor het team achter 'In The Woods' voor de organisatie van het fantastische concert van de Ad Vanderveen band met special guest Lynn Miles. Er zijn van die avonden dan valt alles perfect op z'n plaats. Het geluid, de ambiance, de inspiratie en passie van de muziekanten. Een onvergetelijke avond!
Dank voor deze inspirerende woorden over een inspirerende avond.
René Rademaker rcmrademaker@gmail.com 17:48
Excuus. Moeten afzeggen voor het concert v vanavond wegens griep. Enjoy anyway.

Grtz. René
Too bad. Ook wij hadden koorts. Maar in dit geval van het aanschouwen van zoveel schoonheid.
leonie lberkhout@gmail.com 07:57
Prachtige recensie, herken het helemaal van 3 vorige optredens.
Volgende keer I'll be there in the woods wherever I' am.

<< Vorige pagina
bericht 41-45 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.