gastenboek
Teken het gastenboek

Laurens laurens@mail.com 11:11
Goedemiddag,. zojuist met succes gereserveerd voor Gregory Page,.erg veel zin in, fantastische artiest. Aanrader!!
Nu heb ik wel een vraag, mogelijk lees ik erover heen maar ik vind niet duidelijk waar het optreden is. De site suggereert Fort 33 in Leusden, de email reservering bevestiging geeft aan "geen pin bij de kassa in Lage Vuursche". Ik begrijp ook dat inthewoods bijna van de een na de ander verhuis. Maar welk podium is het nu voor Gregory? Bij voorbaat dank. Mvg Laurens
We begrijpen de verwarring. En we verhuizen niet zo vaak gelukkig. Anders zouden we een pop-up podium worden. Maar de concerten vinden vanaf 16 september altijd plaats in Fort 33 in Leusden. Cash betalen aan de deur. We zullen het laten aanpassen. Dank voor de tip!
Pim Boekesteijn pim.boekesteijn@hccnet.nl 21:00
Dame en heren, ik zie dat John Gorka naar Nederland komt en In The Woods overslaat? Wat vreemd. Is dat een bewuste keus?

Verder komt begin 2018 Sam Baker weer naar Nederland, met al concerten in januari in Utrecht en Amsterdam gepland. Maar van mijn bijgewoonde concerten in Lage Vuurche staan die van Sam Baker beiden in de top 5! Gaan jullie hem ook nog vragen?
Zo ja, dan wacht ik op jullie :-).
Behalve logistieke redenen geen bewuste keuze mbt John. Als een artiest om de hoek speelt Utrecht/Sam Baker. Dan is de keuze bewust.
Felix Debets felix.debets@kpnmail.nl 11:28
Beste 'In The Woods' team,

Het was weer ouderwets genieten bij het concert van Ad Vanderveen en zijn Ensemble afgelopen zaterdag. Ad was in opperbeste stemming, mede door het enthousiaste publiek. Voor de pauze speelde hij vrijwel zonder onderbreking zijn nieuwe prachtige sfeervolle CD door o.a. de smaakvolle inbreng van trombonist Frans Cornelissen. Tijdens het concert werd hij helaas soms overstemd door de versterkte zang en andere instrumenten. Op de CD komt zijn bijdrage beter uit de verf. Dat Kersten de Ligny een prachtige stem heeft kon je goed horen in de song Stars That Shine van Matty Charles. Het was een fantastische avond!
Veel dank aan de organisatie.
Dank!
Coen en Els Flach coenflach@gmail.com https://goo.gl/tfAfHV 18:59
Mooi en intens concert. Drie video's opgenomen als herinnering. Enjoy.
We hebben ook genoten. Dank
Wim krijkamp Wkrijkamp@hotmail.com 10:11
Beste Janet en Bart,
Gisteravond weer ontzettend genoten van Ad VanderVeen en band. Hartverwarmend en ontroerend.

Heb tijdens rondreis Vietnam de washboardspeller van de Mississippi Kings ontmoet. Heerlijke bluesband. Zie utube.
Ze komen graag een avond voor ons spelen in the woods.
Laat even weten of je dit een goed idee vindt, dan zal ik voor het contact tussen jullie zorgen.
Groet,
Wim
Ha Wim,
Graag vervolg correspondentie via ons email adres. Contact button website
<< Vorige pagina
bericht 11-15 van de 129 berichten
Volgende pagina >>
Opmerkingen gastenboek

Het gastenboek is uitsluitend bedoeld voor uw reacties op de concerten en/of suggesties voor de toekomst. De medewerkers van In the Woods stellen uw suggesties op prijs. De website beheerder zal in geval van beledigingen en/of andere vervelende berichten deze zsm verwijderen. Het gastenboek is niet bedoeld als discussieforum.

Over smaak valt niet te twisten, maar voor goede adviezen houden we ons aanbevolen.