AGENDA
Zaterdag 16 maart 2019
Aanvang: 20:30
Krista Detor & David Weber
Zaterdag 6 april 2019
Aanvang: 20:30
John Gorka
Zaterdag 20 april 2019
Aanvang: 20:30
Nobody's Girl (Betty Soo/ Rebecca Loebe/ Grace Pettis)
Zaterdag 18 mei 2019
Aanvang: 20:30
TBA

 

5 - 8 van 8 concerten

KOMEND CONCERT

Matthews Southern Comfort

concert-Matthews Southern Comfort

Iain Matthews is natuurlijk een fenomeen. Begonnen in Fairport Convention begin jaren ’70. Al gauw richtte hij Matthews Southern Comfort op. Vervolgens solo, de band Plainsong, en verschillende andere samenwerkingen. Van het In the Woods podium is hij niet meer weg te denken. Hij speelde bij ons solo, met Ad Vanderveen, met Eric Andersen en Ad Vanderveen, met Egbert Derix . Tevens met Matthews Southern Comfort part 2 en met een uit de as herrezen Plainsong. Zijn optredens bij In the Woods zou je als een staalkaart van de man zijn veelzijdigheid kunnen zien. En denk nu niet dat het louter nostalgie betreft. Want het laatste album van MSC getiteld: "Like A Radio", bestaat uit veelal nieuwe songs van het huidige MSC. De beste versie ooit van MSCvolgens sommige kenners, bestaande uit: naast Iain Matthews, BJ Baartmans, Bart de Win en Eric de Vries.


Laatste nieuws

 

16 nov 2018 |
Nieuwe namen 2019 bekend!
Un kunt vanaf nu reseveren!
11 nov 2018 |
Setlist & Review Michael McDermott & Heather Horton /Concert-Archief
19 okt 2018 |
Song Journey 3 27 Oktober is gecanceld!