AGENDA
KOMEND CONCERT

Worry Dolls

concert-Worry Dolls

Wat is er mooier dan het nieuwe jaar te starten met een nieuw en voor velen nog onbekend duo. Waarvan we nu al zeker weten dat ze niet onbekend zullen blijven. Twee Britse dames multi-instrumentalisten Zoe Nicol en Rosie Jones, die elkaar bij toeval ontmoeten en dezelfde voorliefde voor rootsmuziek deelden. Na veel optredens in de UK en de release van enkele EP’s besloten ze samen af te reizen naar het land van hun favoriete muziek. Ze namen met hulp van veel van door hen gewaardeerde muzikanten hun debuutalbum Go Get Gone op in Nashville. Als u het wel een beetje gehad heeft met de bekende namen die elk jaar hun rondje doen. Wees dan getuige van deze ontdekking en u bent erbij geweest, voor dat ze echt doorbraken.


Laatste nieuws

 

3 dec 2017 |
Review & Setlist Dar Williams Concertarchief
19 nov 2017 |
Eerste namen voor 2018
Soms is het hard werken om alles logistiek voor elkaar te krijgen voor een nieuws seizoen. We zijn nog druk in onderhandelng
12 nov 2017 |
RIP Ad van Meurs
Geen blad voor de mond recht door zee en altijd op zoek naar authenticiteit en schoonheid.